Categories
Search

Sex met een homo

Ik ben ondertussen al weer 33 jaar. Ik houd nog steeds enorm veel van sex, maar ik doe het een stuk minder in verband met de drukte op het werk. Ik heb nog wel af en toe sex via sexdatinggigant en 123video , maar daar houdt het op.. Toen ik een jaar of 20 was, was dat heel anders. Ik hield van sex en ik had het behoorlijk vaak. Ik zocht er overal naar!! In de zomervakantie ging ik met me ouders op vakantie(dit deden we noch steeds elk jaar. Me moeder wou graag een busreis maken naar Italie en dat jaar kwam die droom eindelijk uit.

De bus was erg vol. En ik zag al gelijk 2 heerlijke jongens. In de bus gingen flessen alcohol rond. Het was super gezellig..!! En ik was behoorlijk aangeschoten. Ik was duidelijk niet de enige, want een paar mensen hadden de muziek aangezet en waren aan het dansen. 1 daarvan was super gay, wel knap, maar super gay!! Hij schudde met ze kont. Het was lachwekkend. Toen we in Italie aankwamen sprak ik 1 van de lekkere jongens aan(George), die avond hebben we een drankje gedronken en lekker gekletst. Het was wel gezellig, maar ik zocht iemand met wat meer pit. De tweede dag gingen we naar Colosseum hier leerde ik de homo kennen. Hij was erg aardig en we waren op een gegeven moment behoorlijk aangeschoten, toen we na het Colosseum naar een bar gingen. Hij gaf me een klap op me kont maar ik zocht er niks achter. Ik zah hem die avond niet, omdat ik toen met me ouders was.

De volgende dag had ik wat meer mensen van de bus leren kennen. De homo(Shermelon) was met ngo 2 vrienden(hetero’s) en we besloten uit te gaan naar een discotheek.. Het was een behoorlijke grote discotheek voor die tijd. We namen lekker shotjes en het werd al snel gezellig. Ik en Shermelon waren lekker aan het dansen. Toen me kont een paar keer langs ze lul ging, merkte ik dat die stijf was.. Dit was de eerste keer dat ik dacht dat die misschien toch geen homo was, wat raar leek want hij deed heel verwijfd en jaa hij was gewoon duidelijk gay.. Ik heb hier niks van gezegt en ik ben door gegaan alsof er niks aan de hand was.

Toen we terugkwamen in het hotel(iedereen van de bus verbleef in hetzelfde hotel) waren ik en Shermelon helemaal dronken aan het flikflooien. Hij vroeg of ik zo op de gang wou afsprekn(ze oma sliep bij hem op de kamer en ik sliep bij me ouder), ik zie jaaah.

Ik ging snel douchen en daarna ging ik snel met de trap naar beneden. Hij stond me op te wachten op de trap, op de eerste verdieping. Hij had andere kleren aan als der net, maar ja ik ook. Ik droeg een kort zwart jurkje en geen ondergoed. Hij liep op me af en zoende me vol op me mond, hij pakte me billen vast, kneed erin en zei:”Hij is groot hoor weet je het zeker?” Mijn antwoord was: Jaah!! Ik voelde ze lul door ze broek heen. Ik kreeg het warmer en warmer! Ik haalde hem eruit, ik zag wat die bedoelde met groot en was rond de 27 a 28 cm. Ik schok er best van en even was ik bang, toen hij me in me nek zoende was de angst snel weer voorbij. Ik trok en af en ging op me knieen zitten zodat ik hem kon pijpen. Hij duwde ze lul er zo ver mogelijk in. Ik werd er alleen maar geiler van en ik verlangde steeds meer naar hem. Toen ik naar links keek was ik een kamermeisje heel verbaast kijken. Hij keek ook en we rende weg, naar buiten.

Toen liepen we 3uur ‘s nachts door Rome, zonder paspoort. We liepen naar een donker steegje, ik dacht er later aan hoe slecht het had kunnen aflopen, hij duwde me tegen de muur en spreidde me benen. Hij likte me en zoog zachtjes aan me clitoris. Ik was helemaal aan het genieten terwijl ik ze hoofd vasthield. Hij deed ze lul uit ze broek en ik ging gebogen tegen de muur staan. Hij deed ze lul in me, ik verwachten dat het pijn zou doen, maar me kut was zo nat en ik was zo dronken, dat het helemaal geen pijn deed. Hij ging zachtjes heen en weer, paar min later kwam hij klaar. Hij zei dat dat altijd gebeurde de eerste keer. Ik dacht weer zo een lul die zo’n zwakke smoes gebruikt. Ik merkte dat ze lul noch steeds stijf was en hij deed een andere condoom erom heen. Ik bukte weer en deze keer deed die hem er harder in. Ik kreunde het uit van genot. Me benen trilde helemaal van zolang op me tieten staan, maar het kon me niks schelen ik wou dat die me hard pakte en dat deed die ook. Ik kwam geweldig klaar en ik pijpte hem totdat hij klaar kwam. Hij pakte me hoofd goed beet en stak ze lul zo ver mogelijk naar binnen en kwam klaar. Het was enorm moeilijk slikken, het moest en naar binnen glijden. Ik vond het super geil en kon nergens naar toe met me hoofd. Ik stond op en deed me kleren aan. Hij vroeg aan me of ik nog een keer wou. Ik zei dat het al laat was en dat we beter terug naar het hotel konden gaan. Hij deed ze broek aan en op het moment dat we wegliepen reed er een politie agent langs. Wat hadden wij een geluk..

Ik heb hem die vakantie wel vaker gezien, maar niet al te vaak. We hadden wel nummer uitgewisseld, maar geen van ons heeft ooit gebelt..

Tags:

Comments are closed.