Categories
Search

Pijn in nek en rug

Na al dagen met een stijve nek rond gelopen te hebben vond mijn vrouw het hoog tijd worden dat ik een afspraak met een therapeut of masseur ging maken. Meteen was ik met mijn gedachten jaren terug in de tijd. Ik liep toen onder behandeling van een therapeut vanwege rugklachten. Nadat ik toendertijd door was verwezen door mijn huisarts was een afspraak snel gemaakt. Ik was 23 en had al jaren klachten maar besteede er nauwelijks aandacht aan, maar toen ik mij voor de zoveelste keer ziek melde op mijn werk vond de arbo arts het hoog tijd worden voor een behandeling.
Niets vermoedend ging ik ´s middags naar de therapeut. Ik werd uitgebreid ondervraagd betreffende mijn klachten en toen werd er voorgesteld om voorzichtig met een massage te beginnen.

Ik moest mij achter een scherm uitkleden maar mocht mijn onderbroek aanhouden. Een beetje ongemakkelijk nam ik liggend plaats op de tafel. De masseur begon bij mijn nek en zakte steeds meer af naar beneden. De olie voelde heerlijk aan. Ik voelde me heerlijk ontspannen en bedacht me dat ik zelfs van de massage begon te genieten. Opeens werden mijn gedachten ruw verstoord. Henk de therapeut zei me dat hij mijn onderbroek iets meer naar beneden zou doen dit in verband met eventuele vlekken van de olie. Ik voelde me een beetje rood van schaamte worden maar toen ik bemerkte dat er een handdoek over mijn middel werd gelegd kwam de ontspanning al snel weer terug.

Na mijn rug werden mijn benen behandeld van mijn voeten naar boven en toen ik de handen van de therapeut wel erg dicht bij mijn zak voelde komen kreeg ik tot mijn grote schrik een enorme erectie die niet meer te onderdrukken was. Godszijdank was ik beschermd door een handdoek en een beetje naar beneden geschoven onderbroek. Het schaamrood steeg naar mijn kaken maar de geiligheid werd met de minuut erger gelukkig kreeg ik mijn penis weer onder controle. De therapeut had gelukkig niets in de gaten. Nadat ik me had aangekleed werd er een nieuwe afspraak gemaakt en daarbij hield ik gelukkig alles onder controle.

Ik pakte de telefoon nadat ik eerst een masseur in de krant had gezocht ik zocht (on)bewust naar een mannelijke masseur. Een afspraak was snel gemaakt ik kon diezelfde middag nog om half vijf langskomen.
Ik ging uitgebreid onder de douche en schoor zoals gewoonlijk mijn zak en kontje. Mijn vrouw hield er niet van om mij te pijpen met een grote bos haar aan mijn zak. Het kriebelde en bovendien had ze zelf ook een heerlijk kaal kutje. Nadat ik mij geschoren had trok ik een Bjorn Borg boxer aan en probeerde nergens meer aan te denken. Bovendien de situatie van jaren geleden zou zich nooit kunnen herhalen ik was inmiddels al 50 en helaas had ik een buikje dus wat zou mij kunnen gebeuren?

Olaf, een hartelijke (ik schatte hem voor in de 30) man deed hartelijk de deur op. Hij straalde een enorme rust uit. Hij ging mij voor naar zijn pratijk. Een proffesionele ruimte maar die er wel warm en gezellig uit zag bovendien was het er ook warm. Maar dit vond ik normaal je lag toch zo goed als naakt op de massagetafel dus iets van omgevingswarmte was meer dan aangenaam. Olaf, was gekleed in een zo op het oog een korte broek maar dat kon ik niet goed zien vanwege zijn witte dokterjas. Ik zelf had ook een korte broek aan met een leuk fleurig overhemd. Na de nodige vragen werd mij gevraagd of ik mij uit wilde kleden. Even dacht ik weer terug aan de gebeurtenis van vele jaren maar ook nu mocht ik mijn boxer aan houden dus wat kon mij gebeuren?

Ontspannender dan jaren geleden lag ik op de tafel. Met warme olie (een nieuwe ervaring voor mij) werd eerst mijn nek en mijn schouderbladen onderhanden genomen. Soms deed het kneden behoorlijk pijn en ik kon een kreun niet altijd onderdrukken. Ronald probeer je zoveel mogelijk te ontspannen des te minder voel je want je spant onbewust je spieren aan en dat maakt het allemaal nog gevoeliger. Steeds lager ging Olaf met zijn handen en hij kwam al vele malen bij het randje van mijn boxer in de buurt en weer voelde ik een erectie op komen zetten. Olaf vroeg of ik mij goed voelde en met een rood hoofd antwoorde ik ja het voelt lekker ontspannend aan. ¨Oke, was zijn antwoord en meteen daarna zei hij ik trek je boxer even helemaal uit want deze olie kan behoorlijke vlekken achterlaten.¨ Voordat ik kon protesteren lag ik spiernaakt op de massagetafel met een kei harde erectie. Een houding wist ik mij nauwelijk aan te nemen. Ik was als de doods dat Olaf iets zou hebben gemerkt want ik voelde meer dan duidelijk dat mijn boxer even achter mijn stijve penis bleef haken.Ik hoopte vurig dat Olaf niets zou hebben gemerkt en gelukkig lag ik nog steeds op mijn buik. Maar Olaf liet niets merken.

Nadat mijn billen oppervlakkig werden gemasseerd waren mijn benen aan de beurt. Eerst werd mijn voet gedaan toen mijn onderbeen en daarna mijn bovenbeen waarbij Olaf het niet kon voorkomen soms met een vinger nauwelijks voelbaar mijn zak aan te raken. Al was de aanraking bijna niet te merken mijn erectie werd alleen maar sterker en begon gewoon zeer te doen. Ik voelde zelfs al wat voorvocht uit mijn eikel druppelen en begon me steeds ongemakkelijker te voelen. Weer was er de vraag van Olaf of ik mij goed voelde en ik fluisterde nauwelijks hoorbaar ¨ja prima.¨ Ik lag nog steeds veilig op mijn rug en zachtjes manouvreerde Olaf mijn benen iets wijder uit elkaar waardoor hij uitzicht op mijn zak kreeg wat ik mij meteen realiseerde. En natuurlijk zou hij ook zien dat mijn zak en kontje maagdelijk glad waren geschoren. Olaf maakte geen enkele opmerking alleen gaf hij aan mijn onderrug en billen nog even etra te willen masseren want de spanning was daar nog lang niet verdwenen. Wat hij daar mee bedoelde reliseerde ik mij niet maar Olaf had ondertussen al lang gezien en gemerkt tijdens het uittrekken van mijn boxer dat ik een enorme stijve lul had.

Nadat er nodige druppels olie werden aangebracht voelde ik deze langzaam in mijn bilnaad naar beneden druppelen. Zo geil als ik al was dit scheen nog sterker te worden toen Olaf ook nog eens de olie in mijn bilnaad verspreide kon ik een veel te harde kreun niet meer tegenhouden. ¨Goed zo laat je maar gaan, hier was je al lang aan toe¨ hoorde ik Olaf zeggen. Sloom tilde ik mijn hoofd op en zag tot mijn stomme verbazing Olaf op een strakke boxer na helemaal naakte te zien. Zijn witte dokterjas zat niet langer meer dicht geknoopt maar lag op de grond en meteen realiseerde ik mij dat olaf alleen maar een boxer onder zijn jas had aangehad. Bovendien tekenende zich in zijn spierwitte boxer een nog veel grotere erectie af. Een erectie die mij angst inboezemde zo´n grote penis had ik nog nooit gezien bovendien had ik geen enkele ervaring met mannen dus van pure angst begon ik lichtjes te zweten. Een knots van een eikel was ondanks zijn boxer duidelijk te zien.

Deze was vele malen groter dan de mijne dacht met angst en beven. ¨Ronald maak je geen zorgen ik doen niets wat je niet wilt laat alles nu maar gewoon over je heenkomen ik merk vanzelf wel aan je lichaam wat je wel of niet wilt. Vertrouw me het komt allemaal goed. Al snel waren zijn vertrouwde warme en spieglegladde handen weer aan het werk. Als je het goed vind klim ik even op de massagetafel plaats dan kan ik nog beter bij je onderrug en billen. Ook nu wilde ik protesteren maar voordat ik antwoord had gegeven had Olaf al plaatst genomen tussen mijn benen. Hij schoof mijn benen nog iets meer uit elkaar en begon mijn billen nog intenser te streler. Van kneden was al lang geen sprake meer wat er nu gebeurde was meer dan erotisch. De olie vloeide als nooit tevoren. Ik was spiegelglad. Ik was als was onder zijn handen zachtjes gleed zijn hand door mijn bilnaad en voorzichtig beroerde hij mijn kontgaatje. Met beide handen draaide rondjes precies rondom het gaatje en liet soms even voorzichtig een vinger richting mijn zak gaan die meer dan zwaar gespannen stond.

Een intens genot trok door mijn lijf een genot wat ik nog niet eerder had gevoeld en nam mij meteen voor nu maar van alles te gaan genieten. Bedacht mij meteen dat ik ontmaagd zou worden iets waarvan ik mij afvroeg of ik dit wel wilde. Nog nooit had er iets in mijn strakke kontje gezeten. Ineens voelde ik een lichte druk en al snel gleed er een vinger diep mijn kontje in. Door de vele olie was er geen enkele weerstand meer van mijn anus en niet veel later zaten er al 3 vingers diep in mijn kont. De massage van mijn prostaat wond me nog meer op en mijn toch al zo stijve penis werd nog stijver. Zo stijf kon ik me niet eens herrineren. Had ik ooit wel eens zo´n stijve lul gehad? Nee ik wist zeker van niet en snakte naar een hoogtepunt ondertussen. ¨Voelt dit lekker vroeg Olaf?¨ Mijn nauwelijks hoorbaar ja was voor hem een teken om super snel zijn boxer uit te trekken. Nog geen tel later voelde ik iets hard tegen mijn anus drukken. Ik begon te zweten, zei zachtjes ¨dit doet pijn¨ maar Olaf drukte zachtjes door en niet veel later voelde ik zijn toch zeker 20 centimeter lange pik tot aan zijn zak in mijn kont zitten. Automatisch kwam ik een beetje omhoog en dit was voor Olaf het teken om mij keihard te gaan neuken. Zijn ballen sloegen constant tegen mijn kont aan en dat maakte mij zo mogelijk nog geiler. Ik liet alle remmen los en voelde met mijn handen even aan mijn stijve leuter.

De eikel was al lang ontbloot en er hoefde nu nog maar even naar gekeken te worden en ik zou klaar komen als nooit te voren. Ook voelde ik snel even aan de zak van Olaf en voelde een paar enorme kloten. Daarbij vergeleken waren de mijne maar eikeltjes maar hoe dan ook deze werkten prima. Ik had mijn vrouw er nog nooit over horen klagen en ze nam ze maar wat graag in haar mond iets waar ik nooit bezwaar tegen had. Ineens voelde ik ruimte en hoorde Olaf vragen mij om te keren en niet snel daarna voelde ik weer zijn pik diep bij mij naar binnen stoten. Met zijn handen masseerde hij mijn tepels en borst maar liet mijn pik onberoerd. Zijn knieen had hij deels op mijn armen gedrukt waardoor ik dus zelf mijn pik niet kon beroeren. Iets wat ik maar al te graag zou willen want het sperma brandde in mijn ballen. Met een heze stem zei Olaf ¨Ronald je hebt je handen niet nodig ik laat je klaarkomen zoals nooit te voren. Ik laat je spuiten zoals je nog nooit hebt gespoten. Met een beetje geluk kun je zo vanzelf je romige sperma proeven. Snel pakte hij een kussen en schoof dit vakkundig onder mijn kontje. Nu voelde ik zijn pik nog dieper naar binnen glijden en mijn prostaat werd zeer sterk gestimmuleerd. ¨O, ik ga komen gilde ik uit.¨

Olaf ramde letterlijk door en inees voelde ik zijn pik nog dikker worden meteen bedacht ik mij dat Olaf zijn hoogtepunt naderde. Na nog twee enorme diepe en harde stoten voelde ik zijn sperma diep in mijn darmen schieten en tegelijkertijd voelde ik mijn eigen sperma neerkomen op mijn buik en in mijn gezicht. Het waren zeker 6 stralen. Ik likte van pure geilheid mijn eigen sperma op van mijn lippen van enige schaamte was niets meer te bemerken. Ik had genoten zoals nooit te voren. Olaf was inmiddels naast mij gaan staan. Ik voelde zijn sperma uit mijn kontje glijden en toen hij me vroeg wilde je voor volgende week weer een afspraak was alleen een blik van mijn gezicht al duidelijk genoeg om Olaf zijn agenda te laten pakken. Met een handdoek wreef Olaf het sperma wat overal zat van mijn lichaam af hij pakte mijn inmiddels weer slappe pik beet stroopte de voorhuid naar beneden en gaf er speels een zoen op. Heel even likte hij met zijn tong langs mijn eikel en zei ¨verheug je maar op de volgende afspraak.¨ Eenmaal weer thuis vroeg mijn vrouw of het ontspannend was geweest en ik kon niets anders dan hartstondig ja antwoorden. Dat ik de week er op terug moest komen vond mijn vrouw niet meer dan normaal.

Comments are closed.