Categories
Search

Na schooltijd

Hallo, mijn naam is Danny (19) en ik studeer geneeskunde. In mijn klas heb je heel veel van die jongens die als maar grappen uithalen en echt alles doen om maar hetero over te komen. Maar nu zal ik je eens vertellen wat er laatst gebeurt is! Onder de les kwam Simon (20) naar me toe en gaf me een briefje, daar stond op: Kom na schooltijd naar de toiletten, Simon. Ik vond het een beetje vreemd, ik dacht dat hij weer een grap met me uithaalde. Maar hoe dan ook, ik dacht ik ga er gewoon heen, wat kan er nou gebeuren… Na schooltijd ging ik naar de toiletten en wachtte op Simon. Toen merkte ik dat ik eigenlijk wel moest, ik ging naar binnen, liep naar de eerste urinior, ritste mijn broer los en probeerde te ontspannnen. Maar gek genoeg kon ik dat niet. Het idee dat Simon per se met mij af wou spreken in het geheim wond me zo op. Ik bedoel, Simon! Met zijn blonde haar strak in de gel, zijn mooi dunne lichaam en zijn spieren die daardoor zo goed uikomen! Hij was echt wel knap! Zonder dat ik het merkte begon mijn piemel een beetje hard te worden, maar doen ik dat voelde probeerde ik snel aan iets anders te denken en ik begon te plassen.

Toen ging de deur open. Daar was Simon! Hij liep naar de urinoir naast mij, haalde zijn jonge heer uit zijn broek en deed zijn ding. Zo, zij hij. ‘hier zijn we dan, met zn tweeen’. En terwijl hij langzaam over het schermpje tussen ons keek zij hij ‘helemaal alleen…’ ik voelde dat ik opgewonden begon te raken en zei ‘zit je nou naar de mijne te staren!?’ hij draaide snel weg en zei ‘uh nee, joh, ik bedoel.. ja, oke! Ik zie je heus wel hoor in de kleedkamer, met je mooie gespierde lijf en je goed gevulde broekje! Ik wou wel eens weten hoe je er broekloos uit zou zien!’ ik keek verbaasd en zei ‘is dit een grap ofzo?’ hij draaide zich naar mij toe en zij ‘ziet het eruit alsof ik een grap maak?’ en voor ik het doorhad keek ik naar een stijve lange penis die mij aanwees! Hij draaide weer weg en ik zei ‘wow!’ hij vroeg zachtjes ‘in de zin van wow, onverwachts?’ ik: ‘nee, wow, in de zin van jij mag er best wel wezen!’ hij keek op lachte voorzichtig en we keken elkaar diep in elkaars ogen aan. We liepen dichter naar elkaar toen en raakte elkaars armen aan en deden onze ogen dicht.

Tot het moment dat onze vooruitwijzende penissen elkaar heel even aanraakten! Simon kreunde en we deden onze ogen open. ‘als iemand dat gezien zou hebben!’ zei ik. Hij antwoorde ‘heb jij zin om iets heel spannends te  doen?’ ik knikte en terwijl onze piemels nog steeds recht vooruit wezen uit onze broeken nam hij me mee een wc-hokje in, hij deed de deur op slot en we begonnen elkaar gulzig te zoenen. We streelden elkaar zachtjes en trokken elkaars kleren uit. Onze broeken zakten bijna vanzelf af! We begonnen te kreunen en te hijgen en toen onze penissen elkaar weer aanraakten pakte ik allebei onze palen en begon ons te trekken alsof het 1 dikke lul was! Toen duwde hij me naar achter en ik ging zitten op de wc. Hij kuste me en ging al kussend steeds verder naar beneden tot hij bij mijn lul was aangekomen, die nu echt op volle sterkte was. Hij begon te strelen, toen te trekken en te masseren. Tot hij onverwachts mijn voorhuid naar achteren trok en in een keer mijn hele eikel in zijn mond nam! Ik begon harder te kreunen en hij slurpte en sabbelde maar door. Ik legde mijn hand op zijn hoofd en duwde zijn hoofd over mijn pik heen hij kokhalsde! Ik neukte zijn mond en toen bereikte ik mijn hoogtepunt. ‘aaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Jaaaaaaaaaahaaaaahaaha!’ een aantal flinke stralen wit sperma schoten uit mijn koker en spoten in Simon zijn mond en over zijn borst. Hij liet al het sperma wat hij met zijn mond had opgevangen uit zijn mond druipen en over zijn borst druipen. Daarna smeerde hij het uit en ik pakte heb op zijn mond, al zoenend stonden we op en we schuurden langs elkaar zodat mijn zaad over onze buiken werd uitgesmeerd en verdeelt. Toen hoorden we de deur open gaan van de toletten. ‘Hallo?’ riep een stem. ‘Hallo!?’. Het geluid kwam dichterbij en net toen het recht voor onze deur was deed Simon het slot van de deur en gooide de deur open! Daar stond Mark (25)! De meest sexy en populaire jongen van onze school! Hij had een mooie kaaklijn, was gespierd, best dun en hij is model! En wow hij verdient het! Toen besefte ik me dat ik nu samen met Simon naakt in een wc-hokje stond met perma over onze lichamen verspreid terwijl wij hier met enorme stijve lullen staan! Mark zei toen ‘Heey Simon!

Ik zie dat je een vriendje hebt meegebracht!’ Simon liep naar Mark toe en zei ‘uh ja, ik dacht hij ziet er goed uit, is spontaan, niet bang voor een uitdaging en ik was altijd al benieuwd hoe groot die van hem zou zijn…’ Mark: ‘ja je hebt gelijk, misschien is het wel eens tijd voor een keiharde trio!’ Ik geloofde mijn oren niet, maar mijn ogen wel en ik zag nu toch echt dat Simon en Mark hartstochtelijk begonnen te zoenen! Mark trok snel zijn kleren uit en lokte mij naar hem toe. ‘Maar straks ziet iemand ons!’ Simon lachte en Mark zei: ‘ik weet hoe ik mijn charmes moet gebruiken hoor..’ en hij hield de sleutelbos van de congierge omhoog. Ik zag hoe ze verder gingen en begon mezelf uit opwinding te trekken. Mark: ‘ho! Danny, wij hebben maar 1 regel: niemand raakt zichzelf aan!’ ik was enorm geil maar wou de regel niet verbreken en rende dus naar Mark, ging achter hem staan, spuugde op mijn vingers, bracht het aan op mijn eikel en over mijn penis en duwde met een langzame soepele beweging mijn leuter in Mark zijn lekkere kontje! Die het uitschreeuwde van genot! Mark bukte voorover en begon Simon zijn lul heerlijk te pijpen. Ik hield mijn lul stil in hem en hield Simon en Mark mijn hand voor.

Zij verzamelde al hun geil en spuug en lieten het in  mijn hand druipen. Ik: ‘nee, ik wil alles!’ en ik pakte Simon op zijn mond en likte alles uit zijn mondje, toen trok ik Mark bij zijn lange bruine haren omhoog en nam al het geil van Simon in me op. Dat mixte ik met mijn eigen speeksel en ging toen langzaam met mijn handen naar Mark zijn dikke paal toe! Ik begon hem te masseren en liet zijn ballen druipen van het slijm! Toen begon ik inwendige rondjes te draaien met mijn pik in Mark. Wat Simon niet ontging! Hij zag de gezichtsuitdrukking van Mark, ging voor hem staan en Mark kwam luid klaar! Hij spoot met enorme kracht enorm veel glanzend zaad over Simon heen waarbij het overtollige zaad langs Mark zijn pik over mijn vingers heen stroomde. Simon was nu enorm geil en zijn kloppende penis stond op springen! Ik bood Simon nu Mark zijn mannenkutje aan die inmiddels al mooi opgerekt was. En doordat Simon helemaal nat was van het geil en het kwijl gleed hij gemakkelijk in Mark en neukte hem met sappige en klotsende geluiden. Ik ging onder hun zitten en begon Mark te pijpen. Het smaakte zo goed! En toen kwam Simon keihard klaar in het aarsje van Mark! Mark werd van binnenuit gevuld en Simon bleef nog even in Mark zitten. Toen haalde Simon zijn leuter uit Mark en ik begon alles uit zijn aars te zuigen! Heerlijk. Iedereen zoende, streelde en genoot van elkaar. Mark ging op de grond liggen en ik hield Simon erboven. Simon ging voorzichtig zitten en liet zich zo met zijn rug naar Mark toe, zakken op de lul van Mark. Simon begon Mark te berijden en ik duwde mijn leuter in de mond van Simon. Hij begon steeds harder te zuigen en toen ik met moeite mijn penis uit Simon zijn zuigende mondje had gekregen, duwde ik Simon achterover en stopte ik mijn lul bij die van Mark! Simon slaakte een paar pijnlijke kreetjes, maar ging daarna over in hemels genot en Mark en ik gleden langs elkaar in Simon zijn strakke kontje! We maakte soepele geile bewegingen en toen we allemaal begonnen te kronkelen stonden we op en gingen in een kringetje staan. We streelde elkaar en zoenden elkaar  alsof ons leven ervan af hing! Toen kwamen we allemaal tegelijker tijd klaar en spoten onze zakken helemaal leeg! We hoorden buiten de deur mensen roepen, maar gingen gewoon door. We schuurden langs elkaar en pijpten elkaar schoon. Toen gingen  we liggen op de glanzende witte tegelvloer om uit te rusten. En aangezien we een redelijk uitgebreid rooster hebben raad je het al wel! We  blijven nog vaak om wat langer te ‘studeren’ of om nog wat ‘vooruit te werken’. Kortom mijn studie kan niet beter!

Comments are closed.