Categories
Search

De eerste keer

Hoi mijn naam is Kees en ik date al een tijdje met een stel. De man van dit stel is bi net als ik. We hebben met zijn drieen al heerlijke ervaringen gedeeld en heb hem al enige malen heerlijk kunnen pijpen.

Na een tijdje kreeg ik een smsje van hem met de vraag als je in de buurt zit kom je een kop koffie drinken. 

Nu was ik in de buurt en dacht ach waarom niet gezellig. Eenmaal aangekomen belde ik aan en hij deed open. Ik gaf hem een kus en en hij antwoorde met een kus en een streel over mijn zak. Dit wond me best op. Ik liep naar binnen en hij liep de keuken in en zei wil je koffie. Ik zei heerlijk verder niets erin. 

Toen hij de kamer in kwam was hij helemaal naakt en zei zo gewillig sletje ga jij me maar eens pijpen. Ik zakt op mijn knieeen en begon zijn slappe pik te zuigen wat heerlijk smaakte. Ik voelde al snel dat hij opgewonden raakte want zijn pik werd hard in mijn mond en het voelde heerlijk. Nadat hij hard was zei hij zo en nu ik. 

Hij drukte mij op de bank en deed mijn broek en shirt uit en nam mijn pik diep in zijn mond. Zijn tong krulde steeds om mijn eikel heen en al snel voelde ik mijn zaad beginnen te borrelen. Hij trok mij iets onderuit zodat mijn kontje vrij kwam te liggen terwijl hij mij aan het pijpen was. 

Ik voelde zijn vinger langzaam in mijn kontje verdwijnen en hij merkte dat ik ervan genoot.

Kort zei hij tegen mij jij houd er wel van he gore slet nou ik zal je eens wat laten voelen. Nog voor hij zijn zin had uitgesproken kwam ik vreselijk klaar in zijn mond.

Nu dwong hij mij andersom op de bank plaats te nemen met mijn armen over de rug leuning en smeerde mijn kontje in met glijmiddel.

Ik voeld zijn eikel heerlijk tegen mijn sterretje aandrukken en en ik keek om en zag dat hij genoot van mijn mannenkut.

Steeds dieper verdween zijn pik in mij waarbij ik zijn ballen tegen mijn kont aan voelde slaan. Steeds harder begon hij mij te neuken en de pijnscheuten veranderden in heerlijke scheuten van genot. Hij zei tegen mij heerlijk he zo\’n pik zo in je waarop ik hem smeekte om mij hard te nemen. Na een paar minuten begon hij te verkrampen en zei wil je het hebben slet. Ik zei ja heerlijk doe maar.

Hij kwam heerlijk in mij klaar en ik voelde zijn warme zaad diep in mijn kont komen. Ik was nog nooit zonder condoom geneukt maar dit was heerlijk ik wilde dit vaker. We hebben afgesproken dit vaker te gaan doen waarbij ik zijn lustslet zal zijn en hij mij mag gebruiken zoals hij wil.

Comments are closed.